Apteekkari lauantai 18.05.2024

Mediatiedot

Suomen apteekkarilehti - Finlands apotekartidning (Apteekkari) on apteekkialan johtava ammattilehti ja Suomen Apteekkariliiton jäsenlehti. Lehti on perustettu vuonna 1912. Apteekkari.fi on lehden verkkosivusto, joka avattiin vuonna 2008.

Apteekkari välittää lukijoilleen hyvää ammattitaitoa ylläpitävää informaatiota, seuraa lääke- ja apteekkialan kehitystä, uutisoi alan tapahtumista kotimaassa ja ulkomailla ja toimii julkisena ammatillisten asioiden keskustelufoorumina. Se ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Apteekkarilehteä luetaan ahkerimmin apteekeissa. Vuonna 2010 tehdyn lukijatutkimuksen (Focus Master Oy) mukaan Apteekkarilehteä lukee 100 % apteekkareista, 97 % apteekkiproviisoreista ja 82 % apteekkifarmaseuteista.

Lehteä luetaan myös lääkeyrityksissä, sairaala-apteekeissa, lääkekeskuksissa ja farmasian koulutusyksiköissä. Lukijoihin kuuluvat myös lääke- ja terveydenhuollon viranomaiset, päättäjät ja media.

Apteekkarilehteä julkaisee ja kustantaa Suomen Apteekkariliiton viestintäyhtiö PharmaPress Oy. Apteekkarilehti on Aikakauslehtien Liiton jäsen.

Tilaushinnat 2013

  • Kestotilaus 60 euroa/vuosi
  • Lisävuosikerta liiton jäsenille 45 euroa/vuosi
  • Opiskelijatilaus* 45 euroa/vuosi
  • Digilehti opiskelijoille* 10 euroa/vuosi
    hinnat sisältävät arvonlisäveron (10 %)

* koskee vain farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoita

Tilaukset: Paula Laine, p 010 6801 417 tai paula.laine@apteekkariliitto.fi