Apteekkari
keskiviikko 19.06.2024

Tylsää? No ei ole ollut!

28.09.2017 12:12

PROJEKTI SE ON siitä kiva, että siinä saadaan osallistettua useita eri henkilöitä, eri toimialoja ja ihan eri organisaatioitakin.

Hyvin suunniteltuna, johdettuna ja toteutettuna se toki saattaa olla vähän tylsä.

Ainoa, joka kokee onnistumisen iloa projektin mennessä maaliin, on projektin vastuuhenkilö, jolle hyvällä tuurilla napsahtaa pikkuinen rahallinen bonus.


TÄSSÄ VIIME AIKOINA olemme saaneet osallistua hieman toisenlaiseen projektiin.

Osallistamista, sitä tämä tosiaan on ollut.

Olemme päässeet kokemaan onnistumisia, joskin niiden syy on vaihdellut laidasta laitaan. Onnistuminen on ollut kyseessä esimerkiksi lauantai-iltana klo 20.20, kun olen saanut olla yritykseni takahuoneessa vastaanottamassa vinyylihansikkaita. 

Ihan jotain muuta kylläkin odotin.


YHDESSÄ TEKEMISTÄ: sitäkin olemme viime aikoina nähneet. On tullut tutustuttua uusiin taksikuskeihin, jotka ovat polkeneet ympäri pitäjiä jakamassa aikaistettuja joululahjoja eli tyhjiä laatikoita.

Yhdessä henkilökunnan kanssa ollaan kaiveltu laatikoiden syvyyksiä; mitähän kaikkea meille tänään onkaan tullut?

Samoin laskujen tarkistaminen, se on myös muuttunut eri tavalla mielenkiintoiseksi: ei enää yhtä ja samaa, yksitotista hyväksymistä.

Puhelimessakin olen saanut keskustella useiden uusien ihmisten kanssa.

Ja kirjeenvaihtoa, sitäkin on tullut harrastettua kuin nuoruusvuosina. Oi jos Posti vielä toimittaisikin nuo kaikki viestit, joita olen lähetellyt!

Siinä olisi Pate painanut laukku notkollaan etelän hermokeskuksen suuntaan; toki olisi varmaan saanut tavarat tuoneelta taksikuskilta kyydin?

Kollegat ovat myös saaneet sähköpostejani, ja ovat myös ilahduttavasti myös vastanneet niihin, vaikka välillä olisi varmaan ollut muutakin tekemistä kuin lukea jargoniani.TYLSÄÄ? SITÄ EI KYLLÄ OLE OLLUT.

Puhelimen piipatessa aamulla ennen kuutta kollegan tekstiviestin merkiksi olen saattanut todeta, että onneksi heräsin; aamun kauneimmat hetket olisivat muuten jääneet kokematta.

Kiitos kaunis omalle henkilökunnalle sekä kaikille muille apteekkilaisille; yhdessä tekemällä emme ole olleet aivan ylitsepääsemättömässä tilanteessa.

Kiitos myös niille tukuille, lääkeyrityksille, kuskeille, kaikille, jotka ovat mahdollistaneet asiakkaidemme lääkehoitojen jatkuvuuden.

Savolainen projekti on kuulemma aloittamista vaille valmis. Tämä savotta ei sitä todellakaan ole, kummallakaan tavalla!

Kirjoittaja on Kajaanin Lehtikankaan apteekin apteekkari.

Takaisin

Kommentit (4)

Mikko Kananen

Kyllä; savolainen projekti on nimenomaan aloittamista vaille valmis, tulin ”innostuksissani” kirjailleeksi väärin. Kiitos oikaisusta, t. Mikko

Villilän plikka

Tärkeä osa tätä osallistavaa projektia on ollut tosiaan yllätyksellisyys. Henkilökohtaisesti huippuhetki koettiin tällä viikolla, kun tukkulaatikosta löytyi makrogolipaketin lisäksi kiinteämmäksi kakaksi epäilemämme ruskea pökäle. Todella tehokasta kuitua, pohdimme, kun saa laatikonkin peristaltiikan kuntoon. Rohkea tarkastelu osoitti pökäleen olevan peräisin jonkun -ilmeisesti laatikon pakkaajan - huulesta. Tässä tilanteessa nuuskamälli laatikossa olikin yhtäkkiä ihan ok vaihtoehto. Kokemus on selvästi mittasuhteistanut asioita uudelleen.

Urs

Savolainen projekti on ALOITTAMISTA vaille valmis.

Taije Juntunen, Muhos

Lohdullista projekteissa on se, että niissä tiedetään aina milloin ne päättyvät ja sitten pidetään pienet juhlat päättymisen kunniaksi.

Osallistu keskusteluun

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun keskustelun valvoja on hyväksynyt sen julkaistavaksi. Emme julkaise hyvien tapojen vastaisia emmekä aiheeseen liittymättömiä kommentteja.