Apteekkari
lauantai 18.05.2024

Paljon sattuu ja tapahtuu

21.04.2011 06:33

PALJON ON tapahtunut muutamassa päivässä. Apteekkaripäivät pidettiin perjantaina ja lauantaina. Eduskuntavaalit käytiin sunnuntaina. Maanantaina HIFK voitti Lätkämestaruuden.

Apteekkaripäivät keräsivät ennätyksellisen määrän osallistujia. Paikalla oli lähes 400 apteekkaria. Keskustelu oli monipuolista ja henki hyvä. Ainakin näin totesivat minua paljon useammin Apteekkaripäiville osallistuneet. Minä olin peräti elämäni toisilla Apteekkaripäivillä.

Sunnuntain eduskuntavaalien tulos oli osin odotettu, mutta osin se poikkesi viimeisen viikon gallupeista. Etujärjestön toimitusjohtajana minun tehtäväni ei ole poliittisesti arvioida vaalien tulosta. Apteekkien kannalta tulosta voin arvioida. Uskon uuden eduskunnan kykenevän tekemään sellaisia uudistuksia, joka turvaavat laadukkaat ja koko maan kattavat lääkepalvelut.

Maanantaina päättyi kolmentoista vuoden odotus. HIFK voitti lätkämesraruuden. Tunne on mahtava. Ville Peltonen johti joukot voittoon.

Eilen olin poikani Einon (1 vuosi ja 8 kuukautta) kanssa IFK:n voitonjuhlilla Helsingin jäähallin vieressä. Tämä oli hienoimpia isä-poika-kokemuksia, joita minulla on isänä ollut. Ostin Einolle pipon, jossa lukee HIFK - Suomen mestari.

Ilkka Oksala

Kirjoittaja on Suomen Apteekkariliiton toimitusjohtaja. 

Takaisin

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun keskustelun valvoja on hyväksynyt sen julkaistavaksi. Emme julkaise hyvien tapojen vastaisia emmekä aiheeseen liittymättömiä kommentteja.