Apteekkari
tiistai 27.02.2024

Odotamme palautettasi

16.01.2009 16:32APTEEKKARILEHTI
on uudistunut. Tavoitteenamme oli tuottaa entistä luettavampi ja monipuolisempi lehti ja kehittää lehden sähköisiä palveluita. Nyt on teidän vuoro, hyvät lukijat, kertoa, onnistuttiinko vai mentiinkö metsään.

Apteekkari.fi sai uudistuksessa uuden ilmeen ja tuekseen sähköisen uutiskirjeen, joka toimitetaan tilaajille maksutta kerran viikossa. Painettu lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa, mutta lehden verkkosivustoa päivitetään lähes päivittäin.

Apteekkarin perustehtävä ei uudistuksessa muuttunut miksikään. Seuraamme edelleen monipuolisesti lääke- ja apteekkialan kehitystä kotimaassa ja ulkomailla, julkaisemme apteekkityötä kehittäviä tutkimuksia, teemme omia selvityksiä ja välitämme monipuolista tietoa hyvän ammattitaidon ylläpitämiseksi.

Apteekkariliiton jäsenlehtenä kerromme myös liiton toiminnasta ja näkemyksistä, mutta annamme palstatilaa muillekin näkökulmille.

Kun päivittäinen uutisvirta nyt siirtyy pääosin verkkoon, voimme lehdessä lisätä ammatillista osaamista kehittävän sisällön osuutta. Sitä toivottiin toissa vuonna tehdyssä lukijatutkimuksessa.

Toteutimme uudistuksen yhteistyössä helsinkiläisen Julkaisuosakeyhtiö Eliaksen ja oululaisen Koodiviidakko Oy:n kanssa. Lämmin kiitos molempien firmojen osaajille!

Mutta nyt on sana vapaa. Mitä mieltä Sinä olet uudistuneesta lehdestä, verkkosivuista ja uutiskirjeestä, ja miten lehteä pitäisi edelleen kehittää? Palautetta voit antaa kätevimmin kirjoittamalla tähän perään. Jos et halua muiden näkevän palautettasi, valitse valikosta toimitus ja kirjoita viestisi palautelomakkeelle.

Erkki Kostiainen

Kirjoittaja on Apteekkarilehden päätoimittaja.

Takaisin

Kommentit (8)

Veikko Tuderman, Munkki Apteekki Hki

Onnistuttiin! Ei menty metsään. Sivut selkeät ja uutiset helposti poimittavissa. Minäkin arvostan ajankohtaisuutta. Näinä aikoina varsinkin apteekkien talousasiat kiinnostavat varmaan kaikkia apteekkareita.

Helena Rantanen, Aulangon apteekki

Uutiskirje on tosi raikas ja mielllyttävä lukea.

Erkki Kostiainen

Uutiskirjeen voi nyt tilata etusivulla olevaa Tilaa-linkkiä napsauttamalla.

Merja Aaltonen, Heinolan KeskusApteekki

Hyvälle näyttää. Sivut ovat selkeät ja helppot lukea, värimaailma miellyttävä. Arvostan paljon myös ajankohtaisuutta ja keskustelumahdollisuutta. Hyvää jatkoa ja toimintatarmoa. Näidenkin sivujen tekeminen on vaatinut melkoisen paljon työtä. Kiitos siitä!

Merja Kahela

Hyvältä vaikuttaa. Salkun linkki tosin ohjaa vielä vanhaan osoitteeseen. Ja kuvan tietty tunnistin.

Bengt Mattila, Helsingin Joutsen apt.

Ensivaikutelma hyvä, pirteä ja selkeä. Sisältö toistaiseksi helppo löytää. Tästä on hyvä jatkaa.

Erkki Kostiainen

Uutiskirjeen tilaus tulee käyttöön tulevalla viikolla. Linkki ei siksi ole vielä käytössä. Enpä taida antaa vinkkiä kuva-arvuutteluumme : )

proviisori

Selkeältä vaikuttaa. Uutiskirjettä en kyllä onnistunut tilaamaan. Onko toi kuva-arkistokuva joku apteekkari vai joku julkkis?

Osallistu keskusteluun

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun keskustelun valvoja on hyväksynyt sen julkaistavaksi. Emme julkaise hyvien tapojen vastaisia emmekä aiheeseen liittymättömiä kommentteja.