Apteekkari
keskiviikko 24.04.2024

Aika uudistua

24.04.2015 07:00

Apteekkarilehti ehti ilmestyä liki sata vuotta ennen kuin lehden ensimmäinen verkkosivusto avattiin vuonna 2008.

Verkkomaailman nopeaa kehitystä kuvastaa hyvin se, että pari vuotta sitten viimeksi uudistettu sivusto alkoi jo näyttää vanhanaikaiselta. Oli siis aika uudistua.

Tänään (24.4.) avattu uusi verkkosivustomme on kokenut perusteellisen muutoksen ulkoasultaan, mutta myös sisältöä on uudistettu.

Jatkossa julkaisemme verkossa myös lehden artikkeleita ja myöhemmin myös videoita. Uusi sivusto skaalautuu ketterästi mobiileihin päätelaitteisiin, kuten älypuhelimiin, ja sisältöä on entistä kätevämpi jakaa sosiaalisessa mediassa.

Myös ilmoittajille uusi sivustomme tarjoaa uusia mahdollisuuksia.

Banneripaikkoja on lisätty ja uusina vaihtoehtoina on otettu käyttöön pop-up- ja tapetti -ilmoitustyypit. Tarjoamme apteekkien yhteistyökumppaneille myös mahdollisuuden kumppaniblogeihin.

Uskallamme väittää, että Apteekkari.fi on tällä hetkellä ilmoittajille paras verkkosivusto tavoittaa apteekkarit ja apteekkien henkilökunta.

Lukeminen siirtyy yhä enemmän verkkoon. Tuoreiden tutkimusten mukaan digi-lukeminen on jo ohittanut painetun lehden lukemisen ja lukeminen mobiililaitteilla yleistyy kovaa vauhtia.

Tähän muutokseen pitää ammatti- ja järjestölehtienkin sopeutua, jos mielii tavoittaa laajasti kohderyhmänsä. Se ei tarkoita sitä, etteikö painetulle lehdelle olisi edelleen paikkansa ja tarvetta kehittää myös sitä. Painettu lehti on yhä monille mieluisin käyttöliittymä.

Uskomme, että Apteekkarissa painettu lehti, verkkosivusto ja sosiaalisen median kanavat täydentävät hyvin toisiaan.

Verkossa voimme paitsi kertoa tuoreeltaan alan uutiset myös välittää entistä laajemmalle lukijakunnalle tietoa apteekki- ja lääkealan ajankohtaisista asioista, apteekkien uudistumisesta sekä yhteistyöstä muun terveydenhuollon kanssa.

Etenkin, jos te, hyvät lukijat, jaatte kiinnostavia sisältöjä vielä omissa sosiaalisen median verkostoissanne. Sitä toivomme.

Kuulemme myös mielellämme palautetta uudistuneesta verkkosivustostamme. Sitä voi lähettää toimituksen sähköpostiin osoitteeseen toimitus@apteekkari.fi.

Kirjoittaja on Apteekkarilehden päätoimittaja.

Takaisin

Kommentit

Osallistu keskusteluun

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun keskustelun valvoja on hyväksynyt sen julkaistavaksi. Emme julkaise hyvien tapojen vastaisia emmekä aiheeseen liittymättömiä kommentteja.