Apteekkari
maanantai 29.04.2024

Terveydeksi.fi-verkkosivusto avattu


11.12.2009 14:07

Päivitetty 16:58 Sivuilta voi lukea lehden juttuja ja lehdessä julkaisemattomia, tuoreita terveysuutisia sekä apteekkari Merja Aaltosen vastauksia lukijoiden kysymyksiin.

Terveydeksi!-lehden verkkosivut eli Terveydeksi.fi on avattu osoitteessa www.terveydeksi.fi.

Sivuston lehtiarkistosta löytyvät myös lehden numerot vuoden 2006 alusta lukien täysin painettua lehteä vastaavana näköislehtenä.

Verkkosivujen kautta voi lähettää kysymyksiä Apteekkari vastaa -palstalle ja osallistua lukijakilpailuun. Sivuilla voi myös tehdä hakuja Duodecimin Terveyskirjastoon.

– Ihmiset hakevat terveystietoa paljon netistä. Tarjoamme Terveydeksi!-lehden kautta lukijoille paljon luotettavaa terveystietoa, joten miksi emme tekisi sitä myös netissä, lehden päätoimittaja Erkki Kostiainen perustelee sivuston avaamista.

Kostiainen vakuuttaa, että apteekeista jaettava painettu lehti pysyy silti yhä edelleen päätuotteena.

– Netin kautta lukijoiden on kuitenkin helppo lähestyä lehteä, kuten lähettää kysymyksiä apteekkarille tai kertoa juttuideoistaan. Lisäksi he voivat netin kautta lukea myös vanhempia numeroita, Kostiainen muistuttaa.

Erkki Kostiainen on toiminut lehden päätoimittajana vuodesta 1996 lähtien. Vuoden 2010 alusta Terveydeksi!-lehden päätoimittajana aloittaa proviisori Tiina Kuosa, joka on aiemmin toiminut lehden farmaseuttisena asiantuntijana. Kostiainen jatkaa Terveydeksi!-lehteä kustantavan viestintäyhtiö PharmaPressin toimitusjohtajana ja päätoimittajana Apteekkarilehdessä, jota yhtiö myös kustantaa ja toimittaa. (IK)

Tutustu sivuihin >

 

Takaisin